Grappige, kindvriendelijke franse banketbakster komt bij u thuis om een kinderfeestje te verzorgen!
 

Cleo van Clever Cakes speelt een lieve banketbakster, spreekt met een heerlijke franse tongval, is dol op kinderen en houdt van zoetigheid. Dat is ook te zien want ze snoept wat af, maar laat gelukkig de kinderen ook meeproeven. Madame Bonbon is een beetje gek, doet allerlei dingen die je als kind graag zou willen doen maar niet zou mogen van je ouders. Wat is er nu heerlijker dan knoeien met snoepgoed, fondant, slagroom, enz. Gelukkig kan ze ook zichzelf en de kinderen weer in het gareel brengen om iets moois te maken van de cupcakes.
 

Wat gaan we doen?
Madame Bonbon leert de kinderen cupcakes of een klein boltaartje versieren met verschillende uitstekers. De kinderen bekleden 4 a 5 cupcakes, of 1 boltaartje met vrolijke thema’s (meerprijs van € 2,00 per kind). Ze gebruiken heerlijke luchtige botercrème, fondant en versiersels zoals bootjes, bloemen, glitters, zeedieren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Aan het eind van het feestje worden de cupcakejes leuk ingepakt zodat de kinderen het ook thuis kunnen laten zien. Natuurlijk mogen ze ook proeven en ja ... smakken mag.

De extra's...
Madam Bonbon zorgt ervoor dat de jarige speciaal in het zonnetje wordt gezet. Aan het eind kan er een leuke groepsfoto gemaakt worden. Deze foto kan digitaal opgemaakt worden in het thema taart en later naar u verzonden worden als leuk aandenken aan het feestje. Ook krijgen de kinderen aan het eind een certificaat wegens deelname aan de workshop.

De kosten
Deze compleet verzorgde workshop (inclusief gebruik van alle materialen) kost € 18,50 per kind. Excl. 0.30ct per kilometer (tot 15km dan 0,60ct per km). De workshop duurt gemiddeld twee en een half uur en is geschikt voor maximaal 10 kinderen. Tijdens de workshop trakteert Madame Bonbon de kinderen op limonade en iets lekkers. Let op, deze workshop is tot de leeftijd van 17 jaar! Minimaal aantal deelnemers 7 kinderen.

Voor boekingen mail info@clever-cakes.nl of bel 06-27 50 50 60

 
taart 4

 

Clever Cakes op facebook